Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: The love between a mother and a daughter, knows no distance.

Lui vanaf de bank typ ik hier mijn blog. Vanochtend uit Dortmund vertrokken en vanmiddag Willem Mandy, Gert, Teun, Dennis en Nick weer gezien en geknuffeld. En natuurlijk verteld over mijn OnStage Live avonturen. En deze blog draag ik op aan mijn geweldige dochter. Mooie Quote voor deze quote zondag: The love between a mother and a daughter, knows no distance. Of te wel : de liefde van een moeder en haar dochter kent geen afstand.

 

Gisteravond waren we allemaal erg moe dus na ons diner zijn we niet lang meer beneden gebleven. De double cheeseburger was wel erg lekker.

Op mijn kamer aangekomen ben ik meteen mijn spullen in gaan pakken. Toen ik bij het bureau kwam zag ik daar opeens een groot wit papier liggen. Bleek het een bos bloemen te zijn. Ik was helemaal verbaasd, hoe kwamen die bloemen hier en van wie had ik die gehad? Er zat geen kaartje bij en geloof me ik heb goed gezocht. Ik stuurde een berichtje naar ons team of de anderen ook wat hadden maar dat was niet zo.

Het is een prachtige bos witte bloemen, wat mij meteen aan Pieters bloemen deed denken dus een appje in de gezinsapp geplaatst van wie dit was. Willem appte alleen geniet ervan, maar ik kon natuurlijk niet slapen als het mysterie niet was opgelost. Gelukkig belde Mandy mij toen om te vertellen dat zij het geregeld had omdat ze zo trots op mij was dat ik die presentatie had gedaan. Zo lief van haar. Ze had donderdag schijnbaar toen ze naar huis vertrok op mijn kussen een briefje achtergelaten maar helaas had het schoonmaak personeel van het hotel dit weggegooid. Jammer hoor. En ook jammer dat ze de bloemen niet in een vaas hadden gezet maar gewoon op het bureau hadden gelegd. Vandaar dat ik ze gauw in de wasbak met water heb gedaan.

Maar goed gisteren vertelde ze mij wat ze mij geschreven had: dat ze onwijs trots is op mij, dat ik dit zeker kon, dat ze mij ging missen maar dat ik moest genieten en dat ze van mij houd. Nou toen hield ik het niet droog. Ik heb haar ook echt gemist tijdens mijn eerste OnStage live. Had dit heel graag samen gedaan. Heel leuk en bijzonder was het ook dat Jay van Mitosucrafts vroeg waar Mandy “my daughter” was. Ook Michelle Last vroeg naar Mandy en toen ik de foto met Sara en Shelley maakte vertelde Sara haar moeder dat wij ook een moeder en dochter team zijn, dat ze Mandy had ontmoet maar dat Mandy moest werken.En toen zei Shelley: “give Mandy our love!”

img_9811

Hoe gaaf is het dat de CEO ( hoogste baas) van Stampin’Up! jou en je dochter kent. Maar ja ik heb dan ook een hele lieve bijzondere dochter.

Dit was echt een geweldige eerste OnStage Live met warme ontmoetingen met oude en nieuwe vrienden.

Nu weer lekker thuis, Willem heeft hard gewerkt om het huis al in kerstsfeer te krijgen voor onze Kerst en Kaart Evenementen. Want donderdag vertrekken we naar Londen, om onze Michael te bezoeken. En daarna vertrekt Willem naar Dubai. En heeft hij geen tijd meer om dit te doen. Want op30 november hebben wij onze eerste Kerst en Kaart. Er zijn nog 4 plekken over dus schrijf je snel in. Dan kun je zijn kerstdorp in het echt bewonderen.

Mail ons op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s