Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: kaartje met nieuwe stempelset .

Stampin' Up!

Na eindelijk weer een goede nacht slapen ben ik gauw thuis aan de slag gegaan. De wasmachine en droger draaien alweer op volle toeren. Mijn rondje badkamers wc’s en keuken ook gedaan dus mocht ik van mezelf gaan pre-ordenen. Dat is namelijk ook een voordeel als je naar OnStage Live bent geweest: je mag al bepaalde producten bestellen. In onze geweldige rugzak waar ik zo blij mee ben zat ook de mooie nieuwe Nederlandse set: Tijdloze Tulpen. Hollandser kan het niet. Met mooie teksten. De bijbehorende pons heb ik nu besteld net als de bijbehorende stansen van De Timeless Tropical stempelset die ik gewonnen had met Price Patrol. En nog wat mooie producten die ik hier laat zien zodra ze binnen zijn.

IMG_9857.jpg

Ja er staan echt weer zoveel mooie producten in de nieuwe Mini catalogus en ook de Sale-A-Bration folder is prachtig. De producten waren ook de reden dat ik jaren geleden ingestapt ben als Demonstratrice van Stampin’ Up! Dit was ook het thema van mijn presentatie in de Nederlandse Breakout Class. Mijn vriendin en teamgenootje Danielle heeft het gefilmd dus ik zal kijken of ik dat kan uploaden op mijn Youtube kanaal.

Stampin' Up!

Maar nu even lekker stempelen: met mijn nieuwe Tijdloze Tulpen set. Mijn basiskaart is van Pacific Point ( 21 cm bij 14,9 cm scored op 10,5 cm) De grote tulp heb ik gestempeld in Real Red inkt op een stuk Whisper White van 5,5 cm bij 14,9 cm. De stengel en de bladeren heb ik gestempeld met Old Olive inkt. Met de kleine tulp heb ik in Pacific Point de voorkant van de basiskaart bestempeld. Een Polka Dot Ribbon strik om de Whisper White strook gedaan en met het hartjes label uit de Mini Curvy Keepsake box Dies de tekst gefeliciteerd uitgestanst. Deze tekst komt uit de Van Alles wat stempelset en heb ik met de Pacific Point marker op de stempel ingekleurd. Want uit de Tijdloze Tulpen set had ik al de tekst Van Harte gebruikt. Deze is uitgeponst met de classic Label pons en met mini dimensionals op de Whisper White strook bevestigd. De hele strook heb ik toen met de gewone Dimensionals op de kaart geplakt. Nog even de envelop met de kleine tulp bestempeld en mijn Makkelijke Maandag kaartje was al klaar. Die gaat vanmiddag op de post.

Bij Stampin’ Up! hebben ze van de week weer een mooie actie:

SHARABLE-GIF_ONLINEX_NL

Dus wil je nu met korting je inkpads, cardstock of bundels aanschaffen neem dan even contact met ons op dan helpen we jou graag verder. Mail ons ook als je graag de 2 nieuwe catalogussen van ons wilt ontvangen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s