Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: golf!

 

0c28ab13-36f3-4ea3-b820-e1e68ee1874e

Hoe geweldig was het om een heuse golf Suite in de nieuwe voorjaarscatalogus te zien staan. Geweldig! Willem en ik zijn nu een paar jaar aan het golfen en vinden het erg verslavend. Heel veel nieuwe vrienden gemaakt en oude vriendschappen nieuw leven in geblazen door deze sport.

IMG_9876.jpg

Als laatste cadeautje op OnStage Live kregen we het prachtige Country Club Dsp. De stempelset en Dies heb ik in de pre-order besteld maar is natuurlijk nog niet binnen. Maar mijn handen jeukten om toch al iets met het Dsp te doen. En het is dus dit kaartje geworden . Voor een lieve vriendin die ook zo van golfen houdt.

ontwerp zonder titel

De basis is een standaard kaart in Whisper White. Die ik eerst voor de helft door de Subtle 3D Embossing folder heb gedaan. Helaas zie je dat niet goed op de foto, tja het heet ook subtiel hè hihi. De letters komen uit de Hand-Lettered Prose Dies set en heb ik in de kleuren gemaakt die bij deze suit horen: Poppy Parade, Crushed Curry, Garden Green en Night Of Navy.

Het Dsp heb ik uitgestanst met de Stitched Labels Dies en het Hartje uit de Be Mine Stitched Dies. Wat dimensionals en mijn kaartje was klaar. Easy Peasy!

 

Hou mijn blog in de gaten want ik heb superveel ideeën opgedaan en wil echt een serie kaarten gaan maken. Leuk voor alle golf lovers.

SHARABLE-GIF_ONLINEX_NL

Morgen gaat de Extravaganza actie van Stampin’ Up! beginnen. Wil jij ook Cardstock, inktpads of bundels met korting bestellen laat het ons dan gauw weten.Mail ons op Madebyinepie@gmail.com. Het gaat over de Neutrals Regals en in Colors 2018-2020. en In Colors 2019-2021 ( met uitzondering van Purple Posy). Hieronder een foto van de bundels die mee doen. We helpen jou graag,

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s