Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: oeps vergeten de resultaten van de workshop te showen.

De afgelopen tijd had ik het mega druk: met mijn moeder die thuis kwam uit Velp. Het bord voor de opening van de winkel, Demodag in Arnhem, het maken van swaps, en OnStage Live zelf. Terwijl ik mijn blogs terug lees zie ik opeens dat ik helemaal vergeten ben om te schrijven over de workshop van 6 november. De zeven dames die 2 kaarten kwamen maken.

Ondanks dat ik maar 1 dame ooit ontmoet had was het super gezellig. Wat een leuke groep dames. Sommigen hadden nog nooit gestempeld maar ze waren heel enthousiast en vonden de voorbeeld kaarten erg mooi. Omdat het s’avonds was heb ik mijn daglicht lampen gebruikt en hadden ze toch genoeg licht.

Zo zag de tafel eruit smiddag toen ik het klaar gezet had, en hier de tafel terwijl de dames druk bezig waren:

Ze hebben hard doorgewerkt en mooie kaarten gemaakt, zo mooi om de verbazing en trots te zien: Wow heb ik dat zelf gemaakt?

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ze komen zeker een keer terug maar dan om een doosje te maken. Gezellig dames: we zien elkaar in het nieuwe jaar.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Heb jij ook een leuke groep vriendinnen, kennissen of familie waarmee je een leuke creatieve middag of avond wilt doorbrengen neem dan contact met ons op dan plannen we het in. Jullie zijn van harte welkom hier op de Faramir.

Vandaag begint ook de drie-daagse Extravaganza, ik ga zeker bestellen om mijn voorraad Cardstock weer aan te vullen en enkele oude inkpads te vervangen. Wil jij dit ook mail me dan gauw want als je met mij meebesteld en het bij mij thuis op komt halen dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Scheelt jou toch weer € 5,95. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com. Ik heb er gisteren een nieuwsbrief uitgedaan, als je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief en je ziet hem niet dan kan het zijn dat hij in je spambox zit. Heb je je niet aangemeld maar wil je hem toch ontvangen meld je dan aan via de mail.

Ik vertrek morgenmet Willem voor 4 dagen naar Londen. Onze Michael opzoeken die nu een paar maanden aan de University of Hertfordshire studeert. Heerlijk om hem weer in het echt te kunnen knuffelen. Maar ik cheque mijn mail iedere dag en Mandy bewaakt het fort dus we zijn gewoon bereikbaar voor bestellingen of meer info.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s