Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Londen en Sol.

Vandaag vertrekken Willem en ik naar Londen. Quality time met Michael. Voor mij en Willem was het al meer dan 11 jaar geleden dat we daar waren. Toen onze eerste trip samen. Michael is nu al heel vaak in Londen geweest dus mag hij nu gids spelen. Ik kan haast niet wachten om hem weer in het echt te kunnen zien,spreken en vooral knuffelen.

 

Stampin' Up!Afgelopen Maandag was er weer een SOL ( Stamping On Line) in ons team. Marielle Steutel had ons van te voren al laten weten wat we klaar moesten leggen en om 19.30 uur konden we aan de gang.

Stampin' Up!

Het is niet echt een doosje maar dit schattige mapje geworden met ruimte voor notecards en enveloppen. Natuurlijk zou je er nog iets anders in kunnen doen. Ik heb gekozen voor het mooie Bird Ballad Dsp en de bijbehorende stempelset Free As A Bird. Ik heb de kaartjes en envelopjes heel eenvoudig gehouden, maar ze passen perfect bij elkaar.

Stampin' Up!

Dit lijkt mij een leuk project voor een workshop. Wil jij dit ook, laat het mij dan weten dan plannen we het in. De Free as a Bird bundel (de stempelset en de prachtige Stitched Nested Labels Dies) is nu tijdens Extravaganza in de aanbieding. Normaal krijg je al de 10% bundel prijs maar nu nog een extra 5% er boven op . Dus dan kost deze geweldige set maar € 58,90. Bestel hem gauw want op 23 november betaal je gewoon weer de volle prijs. Kijk ook meteen of je nog cardstock of inktpads nodig hebt want van de Regals, Neutrals en de In colors zijn ze nu met extra korting te bestellen. Leuke cadeautip voor Sinterklaas. We helpen jou graag. Mail ons naar Madebyinepie@gmail.com

De Dies zijn ook echt geweldig, ik heb er bijvoorbeeld ook deze leuke doosjes van gemaakt:

IMG_8366

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Over mij, Paper Trimmer, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s