Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: genieten in Londen

Misschien heb je het al gelezen of gezien: wij zijn nu met Michael in Londen. We slapen in een airbnbvlak bij Londen Eye. Dus dichtbij alles. Het is maar een kleine kamer maar we slapen er toch maar alleen dus prima.

Alhoewel onze vlucht verlaat was heeft de piloot goed doorgevloge n dus viel de vertraging mee. En mijn mooie Stampin’Up! rugzak mocht mee. Daarna nog een treinreis van een uur en nog een half uur met de metro: mind The gap.

Toen bijna nog verdwaald want het was al donker maar Michael kwam ons tegemoet gelopen: zo heerlijk om hem weer vast te kunnen houden, in zijn ogen te kunnen kijken en hem te knuffelen.

We hebben onze spullen gedropt en zijn toen met de metro naar Londen Bridge gegaan. De Tower bridge is prachtig in het donker:

We hebben heerlijk gegeten in een restaurant met geweldig uitzicht op de 2 bruggen en een enorm oorlogsschip.

Maar het mooiste uitzicht voor mij was toch dit:

Na het eten zijn we gaan wandelen: de Queens Walk. Mooi!

En toen de metro naar Oxford Street genomen voor de kerst verlichting: Wow! Sprookjesachtig mooi. Willem genoot met volle teugen het liefste wil hij ons huis ook zo verlicht hebben Haha: How about no! De buren worden gek hihi.

We hebben lekker geslapen en zijn nu klaar voor onze hele dag Londen. Zo’n zin in.

Gisteren is mijn pre-order pakket binnen gekomen dus als ik thuis kom ligt die braaf op mij te wachten.Maar nu eerst genieten van Michael en Londen.

Wie nog hun Cardstock of inktpads wil aanvullen : alleen vandaag nog met korting! Morgen is de Extravaganza afgelopen en krijg je ook de extra korting op de 8 bundels niet meer. Dus grijp je kans. Mail ons op madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s