Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Magisch Londen

Wat een heerlijke ( volle) dag hebben we gehad gisteren. We zijn eerst naar Covent Garden gegaan voor het ontbijt: heerlijke Eggs Benedict. Michael had een Zwarte koffie in een beker die mij meteen aan Free as a Bird deed denken.

Londen is nu al prachtig versierd voor de Kerst. Mega kerstballen, kransen en kerstbomen:

We boffen ook echt met het weer, niet koud en droog!

En wat is zo’n metro toch geweldig: je reist zo door heel Londen. Bij dit bord moest ik meteen aan de nieuwe Poppy Suite denken. Ik heb het nog niet besteld in de pre-order( helaas ik wil wel maar kan niet alles kopen) maar die gaat er zeker komen zo mooi.

En gelukkig heb ik mijn rugzak bij dus kan ik steeds maar de Poppy’s kijken.

Jammer dat het Peperkoek mannetje retired is want deze hoort toch echt bij Kerst:

We zijn nog heel hoog in de lucht geweest: in The Shard. We wilden op de 32 ste verdieping wat drinken maar het was er zo duur dat we even hebben rondgekeken en toen gauw zijn gegaan.

We zijn ook nog naar Buckingham Palace geweest,Piccadilly Circus en natuurlijk Harrods. En natuurlijk moest ik met wat beren op de foto. Ik denk dat ik daar binnenkort een mooie Scrap pagina van maak. Is het raar als ik meteen denk :Granny Apple Green?

We hebben heerlijk gegeten bij Flat Iron en zijn daarna( over groen) gesproken: naar de musical Wicked geweest, echt geweldig. Wat een mooie musical. Deze had ik gemist in Nederland dus superblij dat we deze nu samen met Michael konden zien.

Vandaag hopen we een voetbalwedstrijd bij te wonen of dat gelukt is lees je morgen hier.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s