Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: pre-order is binnen.

Donderdag toen we vertrokken naar Londen kwam mijn Pre-order binnen. Vanochtend heb ik de doos opgehaald bij mijn buurvrouw. Omdat ik 4 dagen weg was geweest had ik eerst nog huishoudelijke taken te doen, maar vanmiddag mocht ik hem eindelijk open maken. Ik ben superblij met mijn aankopen. Vooral met de Country Club Dies en stempel en houten elementen ben ik blij, daar ga ik na dit weekend zeker mee aan de slag. Nu heb ik het superdruk in verband met komende zaterdag als onze eerste Kerst en Kaart evenement plaats vindt. Hieronder vindt je wat foto’s van mijn nieuwe producten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Omdat ik nu snel een kaartje moest maken en de Stokstaartjes zo schattig zijn heb ik dit simpele kaartje gemaakt. De basis zijn de handige en mooie Best Dressed 3’bij 3″note cards & envelopes. Daar zit al een gekleurd vak op met bijpassende envelop: super leuk.

Ontwerp zonder titel (372)

Ik heb de groep stokstaartjes gewoon op het gekleurde stuk gestempeld met Memento Black inkt. In de nieuwe catalogus komt ook een bruine Memento. Het woordje Hi heb ik gestempeld met de losse letters van de Make A Difference stempelset. En de andere tekst komt uit de The Gang’s All Meer ( Meerkatten/stokstaartjes) stempelset. Deze geweldige set is niet los te koop maar kan je straks tijdens Sale-A-Bration gratis uitzoeken bij een bestelling van € 60,00 euro. Op het bijpassende envelopje heb ik een klein Stokstaartje gestempeld die uit de grond omhoog piept: zo schattig.

Ontwerp zonder titel (373).PNG

Echt, dit kaartje heb je zo snel gemaakt. En is perfect bij een leuk cadeau of een bosje bloemen.

Eerst nog de gezellige Kerstperiode en in het nieuwe jaar gaan we helemaal los met de nieuwe Mini catalogus en de Sale-A-Bration. Wil jij deze twee catalogussen ontvangen mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Simple Stamping, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s