Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: voorbereiding Kerst en Kaart

Stampin' Up!

Vandaag ben ik druk bezig geweest met projecten voor Kerst en Kaart. Natuurlijk gaan we kerstkaarten maken met heel veel mooie stempelsets, Dies, en Dsp. Maar ook andere projecten zoals bijvoorbeeld dit mooie sterrendoosje. Deze heeft Shelli de oprichtster van Stampinup live gedemonstreerd op OnStage in Dortmund. Dat was een geweldige presentatie, zo mooi die interactie tussen Shelli en Sara. Zo trots dat ik hun heb mogen ontmoeten en samen met hun op de foto sta.
img_9811
Het doosje heb ik gemaakt met de mooie Stitched Stars Dies.Je kunt deze in een bundel kopen met de stempelset So Many Stars. Dan krijg je 10% korting. De tekst komt uit de Nederlandse stempelset Knusse Kerst.

Aanstaande zaterdag is onze eerste Kerst en Kaart Evenement en 14 December onze laatste. Omdat Willem zaterdag nog in Dubai zit zal onze Nick mij helpen met de lunch. Zijn vriendin Bibi zal mij 14 December helpen: zo fijn dat iedereen zijn steentje bijdraagt.

Ik ga nu gauw verder met ontwerpen en klaar maken van de bakken met de materialen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s