Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: tweede filmpje online

Vandaag komt mijn tweede filmpje online op Youtube. Ben je nog geen abonnee, zou ik het heel leuk vinden als je dat wel wil worden en mijn filmpje een duimpje omhoog wilt geven. Ik kreeg vandaag leuke post uit Duitsland van Damir: een bedankkaart voor mijn bijdrage aan OnStage. En toen dacht ik oh ja, ik zou het filmpje nog delen.

Dit filmpje gaat over mijn presentatie voor de Nederlandse Demo’s op OnStage Live in Dortmund. Ik vond het super spannend en stikte van de zenuwen maar volgens mijn teamgenootjes en demo’s die naar mij toe kwamen om mij te zeggen hoe goed de presentatie was, is daar op het filmpje weinig van te zien. Beoordeel het zelf maar.

Stampin’ Up! OnStage Live Dortmund Presentatie.

img_9811

Niet te geloven dat het alweer bijna 2 weken geleden was. Doordat ik natuurlijk nog naar Londen ben geweest tussendoor en nu mega druk ben met de voorbereidingen van Kerst en Kaart vliegt de tijd. Ik wil eigenlijk jullie nog alle swaps laten zien in een filmpje, maar dat zijn er zoveel dat ik niet weet of ik dat red binnen de tijd.  Ik ben ook bezig om een filmpje op te nemen van het maken van het Sterrendoosje, daar had ik wat verzoeken voor binnen gekregen. Dit zal na het weekend zijn omdat ik nu nog druk bezig ben met andere leuke ontwerpen voor zaterdag en 14 december.

Van de restjes van gisteren heb ik nog een mini sterren doosje gemaakt. Toen ik mijn gekregen swaps doorkeek zag ik deze namelijk  van Heike Karnasch een duitse Demo. En heb mijn eigen versie gemaakt.

Stampin' Up!

Zo schattig dat kleine en grote doosje samen: een mooi setje om cadeau te geven.

Stampin' Up!

Zo ik ga gauw verder met knutselen en de beschrijvingen maken. Bestellen kan altijd op madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Over mij, Stampin'Up!, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s