Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Stampin' Up!
Vandaag weer een Sneak Peek van aanstaande zaterdag. Met de leuke pillow box van Stampin’ Up! heb ik dit leuke cadeautje gemaakt. Eigenlijk voor een lieve vriendin waar ik vandaag mee ga lunchen. Maar ik dacht meteen: oh ook een leuk eenvoudig project voor Kerst en Kaart. Aangezien er ervaren en beginnende knutselaars komen moet je voor elk wat wils hebben.
Ik heb de mooie Nederlandse bundel gebruikt Tjokvol Kerst (€ 28,00). Deze beker stempels kun je aan 2 kanten be-inkten. Dus het handvat kan links of rechts zitten ideaal!
Er zitten ook leuke teksten bij en ik vond deze zeer toepasselijk. Ik heb er namelijk een badbruisbal in gedaan, een Even Ontspannen Thee zakje en wat lekkere chocolaatjes.
Vol liefde dus.
Ontwerp zonder titel (387)
Ik was als eerste in het restaurant en kon mijn cadeautje dus mooi klaar leggen. Ook leuk voor bij het Kerstdiner. Met bijvoorbeeld After Eight en Dessert mints.
Als je het nu bij mij besteld heb je het ruim voor de Kerst binnen. In 1 verpakking zitten 10 doosjes. En bij de stempels zijn ook stansen verkrijgbaar en koop je ze samen dan krijg je 10% bundelkorting. Ik heb de stansen pas later besteld want het is ook goed te knippen met de paper snips.
Bestellingen of vragen? Mail ons op Madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag!
Liefs Ine en Mandy

 

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s