Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Black Friday

Ontwerp zonder titel (394)

Je kunt er bijna niet meer omheen : Black Friday. Al de hele week staat mijn tijdlijn op Facebook vol met de aanbiedingen en ook mijn mailbox zit er vol mee. Persoonlijk heb ik er niet zoveel mee. Heb het nu ook te druk met andere dingen om te shoppen, bijvoorbeeld de cadeautjes voor de dames die morgen naar onze eerste Kerst en Kaart evenement komen.

Toen ik een foto ging maken dacht ik opeens he: Black Friday lol.

Het zijn koffie bekers en notitieblokjes die ik morgen klaar leg samen met de waterflesjes op de werkplekken van de dames. Ik heb het Toile Tidings Dsp gebruikt. Eerlijk gezgd vond ik het eerst moeilijk om iets te maken met dit Dsp, maar toen ik er eenmaal mee begon, vond ik het steeds leuker worden zeker in combinatie met de stempelset: Rustic Retreat.

Stampin' Up!

De projecten zijn klaar en uitgewerkt, bneschrijvingen zijn geprint. Nu nog even opruimen, poetsen en boodschappen doen en vanavond naar de wedstrijd van onze Dennis. En dan morgen gezellig knutselen, kletsen en lachen met de dames: zo’n zin in. Ik vond het heerlijk om de voorbereidingen in mijn eentje te doen maar het is ook reuze gezellig om morgen samen aan de slag te gaan. Ben erg benieuwd hoe de dames de projecten vinden, wat hun favoriet is en wat zij ervan maken.

Ben jij ook zo benieuwd? Hou dan mijn blog in de gaten. Wil je nog een bestelling plaatsen dan kan dat op madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Over mij, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s