Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Make This a december to remember!

Stampin' Up!

December, de laatste maand van het jaar alweer. Wat is 2019 voorbij gevlogen. Veel mooie momenten al meegemaakt, dagen met een gouden randje.

Ik heb me voorgenomen deze maand iedere dag voordat ik ga slapen na te denken wat voor mooie dingen die dag zijn gebeurd. Sara Onze CEO had het hierover op OnStage. Celebrate Life! Dus de quote:Make this a December to Remember past hier perfect bij.

En toen zag ik op Instagram ook nog eens de post van mijn vriendin Daniëlle Kassing.

Zij en ik hebben van Helene en Kaylee een mooie adventskalender gehad voor onze hulp op hun Demodag. En Daniëlle had het briljante idee om iedere dag zelf een kaartje te maken. Omdat December ook een drukke maand is vind ik dit een goed idee en ga ik dat volgen. Het zijn maar kleine kaartjes dus goed te doen tussen alle bedrijven door. En zo vier ik iedere dag met een kaartje en ik hoop dat jullie dat ook leuk vinden.

Mijn eerste kaartje is met de nieuwe set Little Ladybug. Dit is zo’n leuke set. Deze is helaas niet te koop maar is een Host set en krijg je gratis bij een bestelling van €375,00 of als er op jouw party voor €375,00 wordt verkocht( gastvrouwenkado) tijdens de Sale-A-Bration periode.

Het voordeel van onafhankelijk Demo zijn is dat je mag pre-ordenen en ik heb deze meteen gekocht want ze zijn zo schattig. Wil je meer weten over het Demoschap, en onderdeel worden van team Madebyinepie mail ons dan op madebyinepie@gmail.com.

Hieronder vindt je nog wat projecten uit de maand november:

img_0378

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s