Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag : dag 2 adventskalender

 

Ontwerp zonder titel (396)

Vandaag dus mijn 2e kaartje. Heerlijk om te doen dit, even stempelen, klein masking techniekje, strikje uitstansen en klaar. Misschien wordt dit wel een dagelijkse routine ook na de advent. Want dit kun je makkelijk tussendoor doen en je kunt zulke kaartjes gewoon op een basiskaart verwerken. En je gebruikt dan veel meer stempelsets: iedere dag een andere.

Voor het kaartje van vandaag heb ik ook een nieuwe set gebruikt : Tijdloze Tulpen. Deze set hebben wij gratis gekregen op OnStage in Dortmund. Die zat in onze mooie rugzak. Hij is echt super leuk deze set. Mooie Nederlanse teksten en deze die ik nu gebruikt heb is mijn grote favoriet!

De wereld is zoveel mooier met jou!

 

Ontwerp zonder titel (397)

 

Ik heb de tulpjes in Purple Posy gestempeld, helaas heeft de fabrikant problemen met deze inkt (hij schijnt niet mooi te blijven) maar de mijne doet het gelukkig goed. Anders had Stampin’ Up! het opgelost want wij hebben de beste klantenservice. Onze Demo Support is fantastisch! En Stampin’ Up! is gewoon heel duidelijk hun producten moeten van hoge kwaliteit zijn anders verkopen ze het niet. Dus deze inktpad is uit de collectie genomen.

 

IMG_0434.jpg

Ik heb eerst de tulp rechts gestempeld en toen op een ( blauwe)post-it-note 2 losse tulpen gestempeld en uitgeknipt met mijn Paper Snips. Eentje plakte ik op de net gestempelde tulp en toen kon ik de linkse tulp stempelen daarna plakte ik hier ook een post-it-note tulp op en kon ik de achterste tulp stempelen( Masking Techniek). De steeltjes heb ik in Old Olive gestempeld en het strikje uit de Cup Of Sheer Dies heb ik gestanst uit een reststukje Gorgeous Grape. De cijfer stempels komen uit de Make a Difference set.
Tot morgen,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s