Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: dag 3 van de adventskalender

Ontwerp zonder titel (398)

Voor het kaartje van vandaag ben ik aan de slag gegaan met de 2 sets: Vibrant Vases en Varied Vases en de bijbehorende pons. De Vases Builder pons , ponst 3 vazen uit, een bloempje en een bloemblad. Ik heb de 2 vaasjes eerst gestempeld in Pretty Peacock en Seaside Spray. En daarna ze uitgeponst. Met de Take Your Pick tool kun je het kleine stukje papier mooi op zijn plek duwen.

Take Your Pick

Op het basis kaartje van 5,5 cm bij 7,5 cm heb ik eerst de plank gestempeld in Soft Suède. Daarna heb ik de onderkant in Pretty Peacock gesponst. Dit moest wel omdat ik er een vlekje had opgemaakt. Nu kan niemand meer zien waar dat vlekje zat haha. Toen gekeken waar de bloemen moesten en de stempel met de Markers ingekleurd en gestempeld. De vaasjes heb ik met dimensionals opgeplakt.

Nu hoefde ik alleen nog een tekst te stempelen en het cijfertje 3.Lief kaartje geworden toch? Leuk om aan een bosje bloemen te hangen.

Mijn lijst gaat er steeds mooier uit zien: blij mee!

IMG_0447 (1)

 

Vandaag mochten we pre-ordenen dus ik heb de Mini catalogus en de Sale-A-Bration folder besteld wil je die ontvangen neem dan contact met ons op. Vandaag begint ook de Year-end Close-out.  Producten uit de Herfst/Winter catalogus die gaan verdwijnen zijn nu nog even te koop en sommigen met korting. Op stampinup.com zie je welke sets verdwijnen( Retiring) en welke met korting( Discounted) te koop zijn.

Bijvoorbeeld de schattige Elfie set gaat helaas ook verdwijnen en is nu met korting te koop: Van €27,00 nu voor € 21,60

#ELFIE CLING STAMP SET (EN)

Wil je iets bestellen of meer weten over deze actie mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s