Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 5 van de adventskalender: pakjesavond

Vandaag is het pakjesavond. Omdat mijn kinderen al groot zijn en een druk school-en werk-leven hebben, doen wij dit pas 14 december vieren.

Maar voor iedereen die het wel viert: heel veel plezier en geniet ervan.

Mijn kaartje van vandaag heb ik eerst ge-embossed met de mooie Pinewood Planks embossingfolder. Daarop heb ik rest stukjes DSp geplakt. Het strikje had ik nog over van de Christmas Countdown Project Kit. En een dun strookje Real Red Cardstock vormt het lint. Heel eenvoudig gemaakt van restjes maar ik vind het Superleuk geworden. En de eerste rij van mijn lijst is al vol met zelfgemaakte kaartjes.

Vandaag ga ik gauw verder aan mijn 2 lopende opdrachten. Ik mag nog 4 doosjes maken. Het model dat we op de demodag bij Kaylee en Helene hebben gemaakt.

En voor vrienden van ons 50 kerstkaarten maken. Zo leuk om te doen en met de Stamparatus makkelijker dan je denkt. Vaak is het meeste werk het ontwerpen van de kaart. Daarna werk ik als een fabriek met een productie en assemblage lijn lol.

Dus wil jij ook liever een handgemaakte kerstkaart/ kerstdoosje versturen of geven, neem contact met ons op en we helpen jou graag. Ook voor bestellingen of meer informatie over bijvoorbeeld instappen in ons team mag je mailen naar Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s