Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Weet je wel hoe leuk je bent!

Dit is echt mijn favoriete tekststempel: Weet je wel hoe leuk je bent!

Deze komt uit de mooie Stempelset: Bloemen zeggen meer.Van deze tekst wordt je toch blij!

De bloemen zijn ook prachtig en zijn eenvoudig uit te knippen. Ik heb net 4 doosjes op bestelling gemaakt zoals we ze op de demodag hebben gemaakt. Maar nu voor het advents kaartje heb ik gekozen voor Highland Heather en Gorgeous Grape.

Ik vind onze paars tinten zo mooi. Ik denk dat ik meer van deze kaartjes ga maken en in mijn tas doe. Als iemand,bijvoorbeeld personeel in een winkel aardig is geef ik ze dan dit kaartje. Ze mogen het houden of geven aan iemand die ook wel zo’n leuk compliment verdiend. Zo maken we meer mensen blij.

Fijne zondag,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s