Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: dag 9 van de adventskalender

Alweer de 9e dag van de kaartjes. En ik vind het Superleuk om te doen. Heb net 2 extra kaartjes gemaakt als extra bedank kaartje voor bij een bestelling. Ik doe er standaard een mooie kaart bij maar nu dus ook deze kaartjes. Het is voor 2 vriendinnen die samen besteld hebben tijdens de Extravaganza.

Mijn kaartje voor vandaag is ook superleuk voor als een kind zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald. Ik heb eerst met Blends strepen gemaakt gewoon uit de vrije hand. Daar het zeepaardje opgestempeld in Memento Tuxedo Black inkt en daarna nog de bubbeltjes en het cijfer. De tekst( Uit Parcels & Petals) heb ik op een reststukje Whisper White gestempeld en uitgeknipt met mijn Paper Snips: Easy Peasy.

Deze kaartjes zijn ook super leuk voor leerkrachten om uit te delen. Of om zelf te maken! Wil je meer weten mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag. Op woensdag 11 december heeft Stampinup een mooie actie: zij nemen dan de verzendkosten voor hun rekening en wordt het netjes bij jou thuis bezorgd.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s