Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Happy New Year en Happy birthday Dennis

Allereerst wens ik iedereen een Gelukkig Nieuwjaar: dat 2020 een heel gezond, creatief en liefdevol jaar mag worden. En hopelijk blijven jullie mij volgen hier op mijn dagelijkse blog.

Wat dit nieuwe jaar gaat veranderen is dat Mandy geen demo meer is en mij alleen nog op de achtergrond blijft steunen. Haar drukke baan vergt zoveel tijd dat zij er gewoon niet meer toekomt om met Stampin’Up! bezig te zijn. Heel jammer maar begrijpelijk. En wie weet in de toekomst stapt ze weer in.

Vandaag is mijn oudste zoon jarig. 23 jaar geleden geboren in de koudste nacht van 1997. Net na al het vuurwerk ging ik hier met de ambulance de straat uit. En nu wordt hij alweer 23 wat vliegt de tijd.

Hij wilde graag geld voor een Sonos box dus heb ik een cadeau kaart gemaakt.

Dit model heb ik van Connie Stewart van Simply Stamping. Dit model konden ze ook maken tijdens de afgelopen Kerst en Kaart dagen. Leuk voor een cadeau kaart maar ook voor geld dus.

Mandy heeft ook een geweldige kaart voor hem gemaakt:

NGU is het bedrijf waarvoor zij werkt en die sponseren FC Eindhoven Futsal het team waar Dennis voor speelt. Gave kaart geworden!

Morgen gaan Willem en ik Michael weg brengen naar het vliegveld in Brussel. Hij gaat 2 weken Backpacken op de Filipijnen. Willem en ik maken er dan een dagje Brussel van, want hee dan zijn we er toch hihi.

Geniet vandaag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s