Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Minicatalogus is live en Sale-A-Bration is begonnen.

De mooiste periode van het Stampin’up jaar is begonnen: Sale-A-Bration. De mini catalogus is nu live en bij een bestelling van €60,00 hier uit of uit de jaar catalogus mag je een gratis product uitzoeken uit de geweldige SAB folder. Waaronder deze schattige Stokstaartjes. Ik wist meteen dat ik deze wilde : ze zijn zo leuk! En omdat er zoveel mooie producten in de nieuwe minicatalogus staan zat ik zo aan de € 60,00.

Heb je een bestelling van €120,00 euro mag je of 2 gratis producten uitkiezen of 1 grote. Kijk gauw in de SAB folder welke deze zijn! Klik op de afbeelding van de catalogussen fo hier naast en je kunt ze digitaal bekijken, wil je hem echt in je handen kunnen houden kom hem dan bij mij ophalen of neem contact met mij op en ik stuur jouw deze en de mini catalogus toe tegen een vergoeding van de portokosten. Plaats je een bestelling dan neem ik deze kosten weer voor mijn rekening.

Maar er is nog meer: als je voor €129,00 euro besteld kun je ook instappen als Demo en mag je voor €175,00 aan producten uitzoeken uit de jaarcatalogus en de minicatalogus. Je krijgt dan geen gratis SAB artikelen maar wel een gratis hakkertje, een gratis pakket Dsp met een selectie uit de minicatalogus en nog eens een stempelset naar keuze gratis uitzoeken uit de jaar-en minicatalogus. Een geweldige instap actie. Je wordt dan lid van mijn team en krijgt bij je volgende aankoop 20% korting en dan kun je wel SAB producten verdienen. Er zitten geen verdere verplichtingen aanvast, wil je gewoon hobby demo zijn voor de korting dan mag dat. Wil je ook een team opbouwen en van je hobby je baan maken dan kan dat ook. En uitstappen is ook heel eenvoudig: je stopt gewoon. Geen addertjes onder het gras.

Wil je meer informatie over SAB, instappen of gewoon een bestelling plaatsen neem dan contact met mij op : madebyinepie@gmail.com

Ik verwelkom je graag in mijn team of help jou met je bestelling.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s