Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebookhop The Lovely Stampers

Vandaag is het weer de maandelijkse Facebookhop van ons team the Lovely Stampers ons thema is Sale-A-Bration.

Ik heb gekozen voor het prachtige Golden Honey Specialty Dsp. Dit papier mag je gratis uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,00. Zo mooi met dat goud zwart grijs en wit.

Mijn basiskaart is een halve A4 in Basic Black ( snij op 10,5cm in de lengte) gescored en gevouwen op 14,9 cm .

De voorkant van de kaart vind ik al mooi met het prachtige Dsp en de mooie Cirkels uit de Painted Labels Dies. Om het leuke bijtje in een lijstje te doen heb ik er met de scalloped cirkel Die ( 1 3/8″) een opening ingemaakt. Met de Label Me Bold stempelset heb ik de tekst gestempeld en met het mini hakkertje, wat je cadeau krijgt als je instapt als demo tijdens SAB, heb ik de tekst gesneden. En het stukje gold foil. Deze heb ik met een stukje Foam adhesive strip opgeplakt.

En dan doe je de kaart open en komt de verassing: een vliegende Bij en een bloem die op popt.

De truc is een stukje window sheet en een gevouwen strip cardstock van 2cm bij 17cm. Score deze op 2,5 cm/7,5cm/10cm/15cm en vouw er een rechthoek van die je vastplakt onder tegen de vouw van de kaart en tegen de bovenste flap van de kaart.

Het principe van de Pop Up kaart kan met bijna iedere stempelset. Je kunt bijvoorbeeld ook een vlinder of een Ladybug boven de bloem laten vliegen.

De kaart kan gewoon in een envelop en als je hem open doet: surprise!

De maten van de 2 Dsp matten zijn: 9,5cm bij 14cm.

Ik heb van het maken van deze kaart een YouTube filmpje gemaakt. Helaas zat er veel tegen en toen ik eindelijk klaar was met filmen bleek het filmpje te lang. Ik moest 5 minuten inkorten dus dat maakte het er niet mooier op. En ik zag pas later dat ik ,toen mijn telefoon uit de standaard was gevallen , een andere stand had( scheef) en teveel ingezoomd. Maar het is met liefde gemaakt! Dus zou ik het fijn vinden als je mij toch een duimpje omhoog wilt geven al is het maar voor de moeite hihi. Zoek op Ine van den Eijnden bij Youtube en dan zie je mijn filmpjes. Je kunt je ook abonneren op mijn kanaal en dan krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuw filmpje online komt. Ik wil meer filmpjes maken want al doende leert men. Ook nog extra dank aan Dennis want die heeft zijn moedertje geholpen want een filmpje bewerken had ik nog nooit gedaan. En op de een of andere manier stonden mijn filmpjes op zijn kant en kreeg mijn zoon ze weer goed. Hij plaagde mij wel maar ik zei hee, ik heb jou met een lepel en vork leren eten hihihi.

Hop ook langs mijn teamgenootjes want die hebben weer mooie projecten gemaakt.

Voor bestellingen mag je mij mailen op madebyinepie@gmail.com ik help je graag!

 

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s