Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Every Day is a great day to Give love, spread joy and Sparkle.

Op het ogenblik ben ik helemaal in de ban van Marie Kondo. Ik ben druk bezig geweest om een hoop spullen weg te doen en op te ruimen. Volgens Marie moet je eerst kijken wat je allemaal hebt en als je er een Sparkle of Joy bij voelt mag je het houden. Zo niet dan zeg je dankjewel en doet het weg. Mijn kids en Willem worden gek van mij en mijn Marie Kondo opruim woede lol. Ze riepen al “en nu je Stampinup spullen”: Ha dat ze hebben ze mis want daar krijg ik nog steeds heel veel Sparkles of Joy van. Kijk maar naar bovenstaande foto: de lampjes werden Bermuda Bay en ik straalde alle kanten op! Dit was in Brussel, toen we Michael weggebracht hadden.

Ik geniet nog iedere dag van mijn Stampin’Up reis, al was vrijdag niet een topdag lol.

De helft van mijn kledingkast is al gedaan dus ik ga gauw verder. Dennis werd net nog opgeroepen voor het Nederlands Elftal maar omdat het zo kort dag is en heel mijn slaapkamer vol ligt met kleding en zakken die weg moeten, slaan we vandaag over: succes lieverd.

Zo ik ga weer gauw verder Sparklen: fijne zondag

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Ik heb die serie ook gekeken en heel veel opgeruimd en anders ingedeeld. Ik rol nog steeds mijn kleren op en het werkt echt goed. Hoop dat jij er ook net zoveel plezier van zult hebben als ik. Het geeft rust en ruimte. Ik heb ook heel veel scrapspullen weggegeven. Nu hoor ik terug hoeveel plezier ze er op de basisschool van hebben en ook de kinderen van mijn vriendin. Ons Patricia had laatst een hele lieve kaart gemaakt met mijn ex-spulletjes. Iedereen is er zo lekker mee aan het knutselen. Daar word ik zo blij en gelukkig van! Bij mij zorgden de spullen (die ik nog steeds heel mooi vond) keuzestress en omdat het zoveel was kon ik er juist niet van genieten en lagen ze in de kast of la stof te happen. Dus blij dat ik dat toen gedaan had. Ook heb ik verschillende stempels verkocht en daar mijn oogliftcorrectie van betaald. Mooi cadeau voor mezelf dus. Fijn weekend en tot gauw!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s