Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: een andere Pop-Up card.

Zaterdag deed ik mee aan de Facebook hop van ons team. Ik had eerst dit kaartje gemaakt maar hier zat voor mijn gevoel te weinig Sale-A-Bration in. Dus maakte ik een nieuwe met het mooie Golden Bee Specialty Dsp.

Maar omdat dit zo’n leuk kaartje is wil ik jullie deze ook laten zien.Stampin' Up!

Prachtig dit kaartje zo al toch? Dit mooie Peaceful Poppies Dsp heeft weinig nodig. Hoe ik deze kaart gemaakt hebt en de mooie omlijsting kun je zien in mijn YouTube filmpje.Daar zie je ook hoe je de verassende binnenkant maakt:

Stampin' Up!

Ik heb eerst de mooie embossingfolder Woodland gebruikt voor de achtergrond. En daarna de gele bloem en de Ladybug gestempeld en uitgestanst. Tijdens SAB kan je deze complementerende Dies kopen. Vanaf begin februari voor jullie te koop.

De mooierode bloem komt uit de Poppy stempelset en ook hier zijn bijpassende Dies voor. Het stukje window sheet zorgt dat de Ladybug vliegt: zo leuk!

En het stukje Cardstock zorgt voor het Pop-Up effect.

Het labeltje komt ook uit de Painted Poppies Bundle en daar heb ik de kleine Ladybugs op gestempeld en de tekst uit de Label Me Bold Stempelset.

Wil jij ook de mooie Painted Poppies bundel bestellen dan mag je al 1 gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration catalogus. Super toch? Ik help jou graag, mail mij op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s