Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Golfbal doosje

Ik ben lekker aan de gang gegaan om zelf een doosje te maken voor 3 golfballen. Eerst de maten opgemeten wat het doosje moest worden en dan uittekenen en uitrekenen. Ik maak het dan eerst van retired papier en daarna pas in het huidige Cardstock en Dsp.

Natuurlijk het mooie Country Club Dsp gebruikt en de basis van het doosje is in Mossey Meadow. Eigenlijk hoort Garden Green erbij maar ik vond Mossey Meadow er ook mooi bij passen en zo laat je zien dat er meer kleuren bij het Dsp passen.

De maten voor het doosje zijn:

Cardstock van 17,5 cm bij 9 cm. Score aan alle 4 de zijden op 2,5 cm. Knip 4 keer in tot de ril lijn en lijm de 4 flapjes vast met Tear and Tape.

Dsp van 21cm bij 12,6 cm. Score aan alle 4 de kanten op 4,2cm. Knip 4 keer in tot de rillijn en plak de flapjes weer vast met Tear and Tape.

Stampin' Up!

Het past perfect over elkaar heen, want doordat de ballen zwaar zijn moet je het deksel niet te los maken.

Ik heb het deksel versierd met een houten vlaggetje uit de Country Club Elements. En de letters komen uit de Layering Alphabet Edgelits Dies. De witte golfbal komt uit de Golf Club Dies.

Super leuk cadeautje toch? Bijpassend kaartje erbij en je hebt een mooie cadeauset.

Stampin' Up!Het kaartje heb ik gemaakt met een notecard. Zo fijn om zo’n set notecards in huis te hebben voor een snel kaartje: wat restjes Cardstock en Dsp erop. Nog wat stansjes erbij en je bent klaar. De Stansjes heb ik gemaakt met de Golfclub Dies en de Clubhouse stempelset.

Stampin' Up!

Ik weet zeker dat ik deze doosjes en kaartjes vaak zal maken. Eventueel zelfs op bestelling. Mail me maar voor meer info op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s