Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: nieuwe auto halen

Vandaag is Willem vrij en gaan we mijn nieuwe auto halen. Dus geen tijd om te knutselen. Want dadelijk eerst langs ons mam in Boxtel om boodschappen voor haar te doen. Vanavond wedstrijd van Dennis en dan meteen naar bed want morgenvroeg om 6.15 rijden we de straat weer uit. Dan is ons Michael terug uit de Filipijnen en halen wij hem op in Brussel. Zondag wordt hij alweer 21: wat vliegt de tijd.

Vandaag wil ik jullie laten zien wat ik van de week gedaan heb: alle letters van de Hand-lettered Prose Dies uitgestanst. Geweldige set maar zo is makkelijker te zien wat welke letter is.

Dit wil ik eigenlijk voor elke Die set doen. Maar is best een werkje: alles stansen, opplakken en dan wil ik ze eigenlijk nog sealen.

Vandaag bij de Action mappen gekocht waarin ik ze dan kan opbergen. Ja ja ik wordt nog een keer georganiseerd. Die Marie Kondo heeft wat losgemaakt bij mij lol. Willem heeft van mij alvast voor Valentijnsdag een gereedschapswagen gehad dan kan hij zijn gereedschap uitzoeken en waar hij geen Sparkle of Joy van krijgt mag niet in de wagen maar gaat in een gereedschapskist die Dennis straks mee krijgt als hij gaat samenwonen.

Zo we zijn weer thuis, fijne auto: SUperblij mee.

Mooie bos bloemen gekregen van de garage. Gauw eten en dan naar de wedstrijd.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s