Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: There’s This Boy Who stole my heart. He calls me Mom.

 

Vandaag 21 jaar geleden werd ik moeder van mijn derde kind en tweede zoon: onze Michael. Zijn bevalling was de fijnste want alleen bij hem mochten we samen naar huis en zaten we sávonds met zijn allen op de bank te proosten op onze nieuwe telg. Michael is altijd een bijzondere jongen geweest, hij lijkt ook het meeste op zijn vader. Rustig en slim, hij kan vreselijk hard lachen net als zijn vader en heeft ook dat lieve en zorgzame. Ook is hij altijd een avonturier geweest, liep altijd voor ons uit en fietste later ook altijd ver voor ons. Hij wilde de wereld verkennen en was ons ook nooit kwijt: wij hem wel lol.

Toen hij 3 jaar was waren wij op vakantie in Frankrijk en waren we hem opeens kwijt. In paniek holden we over de camping en kwamen hem toen tegen, hij was heel verdrietig. Ik zei :was je papa en mama kwijt? Welnee hij was naar de friettent gelopen want hij mocht frietjes kopen ( met papa) maar het duurde hem te lang dus was hij zelf maar vast gegaan. Helaas was de friettent nog dicht dus vandaar dat hij verdrietig was.

Op een andere vakantie stond hij met zijn vader en oudere broer Dennis te kijken bij het voetballen op de camping. Hij keek het eens even aan en stapte toen op het veld en zei: me and my brother play , that way, en hup daar gingen ze. Pieter kwam niet meer bij van het lachen. Die kleine gup regelde het wel.

Hij was ook zo slim dat hij in groep 1 de klas al Jip en Janneke voorlas,dus mocht hij halverwege groep 2 door naar groep 3.

Het verbaasde mij dan ook niet dat hij na het vwo een engelstalige studie aan de Universiteit in Tilburg ging doen. En ook wist ik dat hij naar het buitenland wilde, helaas werd hij uitgeloot voor zijn eerste keuzes Canada en Nieuw zeeland en heeft hij net 5 maanden Engeland erop zitten. Even een paar dagen thuis bij ons geweest voor de feestdagen en 2 januari vertrok hij naar de Filipijnen voor een welverdiende vakantie. Gisterochtend hebben we hem weer opgehaald want hij had mij beloofd dat hij op zijn verjaardag thuis zou zijn. Vanavond gaan we lekker met zijn allen uit eten bij ons favo restaurant.

ontwerp zonder titel

ontwerp zonder titel-1

ontwerp zonder titel-2

Zijn cadeau had hij al gehad dus hoefde ik alleen voor een kaart te zorgen. Ik heb gekozen voor de set Sailing Home. Vind deze echt bij hem passen. De foto is gemaakt in Londen tijdens ons bezoek aan hem daar. Ik vind het een mooie kaart geworden.

Fijne zondag, Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Over mij, Quote, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s