Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: restjes bak

Stampin' Up!Vandaag ben ik weer in mijn restjes bak gedoken. We hadden van de week in ons team de maandelijkse SOL: stamping on line. Onder leiding van een teamgenootje ( deze keer was dat Elly Rijnvis) maak je dan een project: zij had deze leuke Diamond Easel card voor ons voorbereid.

De set Morning Star uit de Mini catalogus past perfect bij de Stitched Stars Dies. Je zou er misschien overheen kijken maar de bloemen zijn prachtig vandaar dat ik deze set even in de spotlight wilde zetten.

Ik vond dit model kaart zo leuk dat ik hem nu gemaakt heb van reststukjes cardstock en Dsp.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De Painted Poppies bundel en de Poppy Moments Dies passen perfect bij elkaar. Ik heb niet voor de Peaceful Moments bundel gekozen omdat dat niet in mijn budget paste en ik de Peaceful Moments stempelset wel een keer los zal kopen. Tja je kan je geld maar 1 keer uitgeven dus moet je keuzes maken. Maar ik ben superblij dat Stampin’Up! deze mooie Peaceful Poppies suite op de markt heeft gebracht. Ben jij er ook zo weg van de Poppies en wil je een bestelling plaatsen dan help ik jou graag! Mail me maar op madebyinepie@mail.com

Kaartenbuffet Madebyinepie

Het is volgende maand weer Valentijnsdag dus op mijn Kaartenbuffet van 1 Februari kun je onder andere ook een Valentijnskaart maken. Ik zorg dat er zakjes klaar liggen waarmee je verschillende kaarten kunt maken. Jij kiest er 3 uit om te maken. De kosten zijn €12,50 inclusief alle materialen en gebruik van producten van Stampin” Up! Het wordt hier op de Faramir gehouden van 10.00 uur tot 12.00 uur. Meld je snel aan ik heb plaats voor 8 personen. Kom alleen of neem gezellig een vriendin/zus/moeder/kind/of buurvrouw mee, jullie zijn van harte welkom. Beginners of gevorderden er is voor elk wat wils.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

 

Categorieën:Dies, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

1 antwoord

  1. Echt een leuk project. Je kan hier heel veel variaties mee maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s