Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: zakdoekjes standaard

Stampin' Up!

Vandaag wil ik jullie deze leuke zakdoekjes standaard laten zien. Ik kwam het tegen bij Sally’s Stampers. Zij heeft het een half jaar geleden op YouTube gezet maar ik zag het vandaag pas. Ik had namelijk zakdoekjes bij de Hema gekocht want vond de kleur zo mooi. Daar wilde ik een verpakking voor maken en ben gaan zoeken en kwam deze tegen.

Ik heb gekozen voor Mint Macaron. Het Dsp is de Subtles 6″ bij 6″ Dsp. Het label van Whisper White is gestanst met een Die uit de Painted Labels Dies set. De tekst komt uit Tijdloze Tulpen en is een nieuwe favoriet van mij. De bloem komt uit Painted Poppies net als de verfspatjes. Deze heb ik 1 keer afgestempeld.

Ik had nog papier over voor de standaard en heb het doosjedeze keer in Pretty Peacock gedaan, vind ik ook erg mooi geworden.

Welke vinden jullie leuker?

Het staat echt super leuk op mijn bureau en ik ga er nog 1 maken in Bermuda Bay want die kleur past perfect in onze slaapkamer en daar vind ik het ook handig om zakdoekjes bij de hand te hebben.

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

 

Categorieën:Doosjes, Paper Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s