Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: bijna teamdag.

Morgen ga ik naar de Teamdag van The Lovely Stampers. Deze keer in de nieuwe ruimte van Helene en Kaylee den Breejen. Via hun klusvlog hebben we het proces kunnen volgen maar morgen dus in het echt. En natuurlijk mijn teamgenootjes weer zien: yeah!

Ik wilde eerst niet Swappen maar vandaag toch aan 28 kleine projectjes begonnen die ik morgen aan mijn teamgenootjes kan geven. Normaal maak je dit voor het aantal mensen die willen ruilen maar ik wist tot vanochtend nog niet of ik het zou doen en wat ik dan zou maken.

Heb het deze keer zelf verzonnen en gemaakt en ben blij met het eindresultaat. Moet ze nog wel vanavond af maken maar dat gaat lukken. Dan nog mijn tas inpakken en morgenvroeg om 08.15 wordt ik dan heel lief opgehaald door Patricia en gaan we Monique ophalen en gezellig naar Lobith. Zin in!

Ik ga proberen een filmpje te maken van mijn projectje dus dan zien jullie het hier wel verschijnen of op YouTube.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s