Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag,wel of niet een quote: dat is de vraag.

Vandaag deze quote: Het is eerst een zooitje en dan pas lekker opgeruimd. Maar is het wel een quote ? Want ik heb dit zelf verzonnen lol. Zo werkt het namelijk bij mij, eerst een enorme ontploffing en dan pas weer netjes. Klinkt dit herkenbaar?

Ik ben orde aan het scheppen in mijn restjes bakken. Alles weer op kleur aan het leggen en in de juiste zakjes en vakjes terug aan het doen. Als ik ze namelijk gewoon los in een bak leg is het niet meer te over zien.

Eigenlijk jeuken mijn handen om verder te gaan met de leuke projecten van de teamdag maar ik moet eerst van mezelf dit doen want ik heb de bakken weer nodig voor mijn Kaartenbuffet van aanstaande zaterdag. Ik heb nog wat plekjes vrij dus meld je gauw aan. Mail me op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s