Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: tutorial Team Swap en Youtube filmpje.

Stampin' Up!

Afgelopen zaterdag was onze teamdag en had ik voor iedereen ( zelfs voor Jeroen en Lisanne) een Swap gemaakt. Lang had ik getwijfeld of ik wel of niet zou swappen. Ik had het namelijk reuze druk hier thuis. Maar vrijdagochtend besloot ik toch om een Swap te maken, en wel voor iedereen. Maar wat? Ik had al spullen klaar liggen om mee te nemen en zag de zakken mini’s liggen. Ik dacht dat is veels te veel, dus besloot een verpakking te maken voor die mini repen.

Eerst retired cardstock gepakt en een lineaal en al metend en rekenend kwam ik hier op uit. De maat is super want er kunnen zelfs 3 reepjes Merci in. De Snickers, Mars, Milky Way en de mini Brosjes passen perfect. Ik heb er een flapje aan gedaan zodat je een boodschap erop kwijt kunt. Deze heb ik gemaakt met de Heartfelt stempelset. Deze staat op pagina 9/10 van de nieuwe Mini catalogus en is leuk voor Valentijnsdag. Hier kan je deze Swap ook perfect voor gebruiken.

e37dc5e2-bdbd-41a6-8b1c-71e82f9c2283

Ik ben begonnen om een strook Rococo Rose cardstock te snijden van 8cm bij 15 cm. Score deze op de lange kant op: 1cm, 3cm, 5,5cm, 7,5cm, en 10 cm. Vouw de lijnen met je bonefolder behalve de laatste: dat is de lijn waar je plakstrook tegen aan gaat.

Je kunt kiezen om een stuk Dsp op het vlakje te plakken dan moet je een stuk snijden van : 7,5cm bij 4,5 cm. En dan wordt je Whisper White mat kleiner namelijk 7cm bij 4 cm. Je kunt er ook voor kiezen om een kleine rechthoekige Die te nemen uit de Stitched Rectangle Dies. In mijn originele ontwerp heb ik de 1 maat grotere rechthoekige Die genomen en die past precies op het vlakje.

Het hartje en de tekst heb ik op mijn Stamparatus gedaan en zo kon ik snel een heleboel stempels plaatsen. Ideaal, ik ben zo blij met mijn Stamparatus zeker voor dit soort klusjes.

De tekst die ook uit dezelfde stempelset komt heb ik op de ander kant van mijn stempelblad gedaan en 30 keer gestempeld. Daarna dit uigestanst met de smalste Die uit de Stitched Rectangle Dies. Toen alles opgeplakt met Tombow Liquid Glue, chocolaatjes erin en ik was klaar: Easy Peasy! Dus geen kaart op deze makkelijke Maandag maar een makkelijke Swap.

Voel je vrij om deze Swap te casen, ik zou het leuk vinden om jouw creatie te zien. Omdat veel teamgenootjes om een tutorial vroegen heb ik er een filmpje van gemaakt op mijn Youtube kanaal. Als je abonnee bent krijg je meteen een melding als mijn filmpjes online komen dus wordt lid en laat aub een Like( duimpje omhoog) achter zodat ik weet dat ik goed bezig ben.

Wil je een bestelling plaatsen help ik jou graag mail me maar op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#simplestampin, Big Shot, creatief, Dies, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s