Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies dinsdag: The Gangs all Meer

Vandaag laat ik jullie dit schattige kaartje zien met de Stokstaartjes of Meerkatten. Ik wist het verschil niet ( voor mij zien ze er uit als Stokstaartjes) dus effe ge-googled:

Dus: Stokstaartjes! Hier in de dierentuin: Dierenrijk hadden ze de laatste keer dat ik er was ( tijd geleden ) kleine Stokstaartjes, zo schattig. Daar kan ik echt uren naar kijken. (Helaas kan ik die foto’s niet meer vinden, deze foto was van een kerstshow hihi.)

Vandaag lekker gek gedaan en ze gewoon in mijn lievelings kleur Bermuda Bay gestempeld. Dit heeft een reden maar dat zien jullie later van de week hier wel.

Ik ben begonnen om de stokstaartjes onder in het midden te stempelen. De palmbomen komen uit de set Timeless Tropical. Om zeker te zijn dat de bomen niet over mijn stokstaartjes gestempeld werden heb ik op een post-it note de stokstaartjes gestempeld en uitgeknipt zodat ik een mask had. Zo zie je rechts gewoon het staartje en niet de stam van de boom erover heen. Stampin’Up heeft daar een mooi instructie filmpje van, over de masking techniek:

Bij de Timeless Tropical Stempelset horen ook stansen bij de: In The Tropical Dies. En daar heb ik de bladeren mee uitgestanst uit Bermuda Bay Cardstock. De bloemen komen ook uit de Dies set en heb ik uit Coastal Cabana Cardstock gestanst.

De tekst Hello Friend komt uit de mooie set Seriously The Best. Geweldig mooie grote duidelijke teksten. Hier ben ik erg blij mee. Ik heb deze tekst plus de onderliggende ovaal van Bermuda Bay uitgestanst met de Layering Ovals Framelits dies. Grappig kaartje toch? Ik word hier vrolijk van!

Hieronder vindt je nog een Stampin’Up filmpje maar nu van de Tropical Oasis suite waar de stempelset en Dies onderdeel van zijn:

Wil je een bestelling plaatsen dan help ik jou graag en is hij over de €60,00 euro dan mag je de stokstaartjes stempelset er gratis bij uit zoeken! I love Sale-A-Bration. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#simplestampin, Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s