Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag kaartje en Sinterkerst cadeau

Mijn Sinterkerst cadeau van de kinderen is binnen: zo blij mee.

Dit is een raamsticker die bij ons op de voordeur komt. Zodat het mooi opvalt bij iedereen. Ik mocht uit 3 ontwerpen kiezen en deze is het geworden. Prachtig om Pieters ontwerp van mijn ketting erin terug te zien. En natuurlijk in mijn lievelings kleur.

Het kaartje van vandaag heeft daar ook iets mee te maken. Net als die van gisteren. Jaja ik bouw de spanning langzaam op hihi.

Weer een kaartje in Bermuda Bay en Coastal Cabana maar dan met de mooie set Heartfelt. Ook leuk voor Valentijnsdag in plaats van in het rood of roze. Omdat ik dus met iets bezig ben lagen deze kleuren op mijn tafel en had ik restjes over die nu in deze kaart verwerkt zitten. Ben ook de hele zondag bezig geweest om die restjes uit te zoeken en in mappen te doen en dan zie je ook welke kleuren ik het meeste gebruik: Whisper White, Basic Black, Poppy Parade, Highland Heather en Gorgeous Grape en natuurlijk Bermuda Bay en Coastal Cabana en Mint Macaron. Van die kleuren wordt ik echt blij! Wat zijn jouw favoriete kleuren?

Wil jij ook zo blij worden bestel dan de inktpads en Cardstock bij mij: ik help jou graag op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s