Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Als een vis in het water.

Stampin' Up!

Deze quote of gezegde pas perfect bij hoe ik me voel: ik pas als een vis in het water bij Stampin’ Up! Wat is het toch een fijn bedrijf en wat hebben we een leuke Stampin’ Up! familie en ze hebben ook nog geweldige producten neem nou deze mooie set: Make A Splash. Hier kun je zoveel kanten mee op: verjaardags kaart, vriendschaps kaart, maar ook een sterkte kaart,

Stampin' Up!

pensioenkaart

Stampin' Up!

en een nieuwe baan of verhuiskaart

Ontwerp zonder titel (4)

Super leuk toch? Helaas kun je de set niet gewoon kopen want het is een host set wat wil zeggen dat als je een party houdt en er wordt die avond voor meer dan € 200,00 verkocht dat je deze set dan van je Stampin Rewards kunt kopen. Heb je interesse om een party te geven waarbij ik de mooie producten van Stampin’ Up! laat zien en een gratis make and take doe, mail me dan op Madebyinepie@gmail.com, hier kun je ook je bestelling doorgeven, ik help je graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Quote, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s