Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Koffie en kaart

Stampin' Up!

Vandaag was weer mijn maandelijkse Koffie en Kaart. Het was weer reuzegezellig en de dames hebben de kaart toch afgekregen ondanks dat we een hoop bij te kletsen hadden hihi.

Ik had een druk weekend gehad met onder andere mijn Kaartenbuffet dus moest ik vanochtend nog een kaart bedenken.

Ik had wat in mijn hoofd een soort kamerscherm kaart die we vroeger met een pons maakten. Ik heb het nu zelf uitgetekend en berekent zodat ik de Dies uit de Painted Labels kon gebruiken.

Mijn basiskaart is een stuk Cardstock van 24cm bij 12 cm. Score op de lange kant op 6cm, 13cm, 18cm. En op de korte kant op 2cm. Dit is voor de pootjes. Ik heb de kleine label Die tegen de scorelijn gezet ( zo goed mogelijk in het midden) en een paar keer door de Big Shot gehaald omdat je door 2 lagen papier moet:

Daarna kun je de kaart versieren met Dsp en Whisper White Cardstock wat je kunt bestempelen. Eventueel kun je het nog sluiten met een stuk lint.

 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Superleuke kaartjes toch? Ik had zelf ook nog een Valentijnskaart uitvoering gemaakt en een Sterkte kaart. Hierbij heb ik de Rectangle Stitched Dies gebruikt en de grote Label Die uit de Painted Labels Dies.

Wil je ook een keer aanschuiven bij Koffie en Kaart? De eerstvolgende keer is Maandagmiddag 2 Maart van 14.00 tot 16.00 uur , je bent van harte welkom. En ook al heb je nog nooit gestempeld, is dat geen probleem. We zien je graag hier op de Faramir 23 te Geldrop.

Wil je een bestelling plaatsen kan dat altijd, ik doe niet aan verzamelbestellingen maar plaats hem direct. En binnen een paar dagen is het hier binnen of bij jou thuis, net waar je voor kiest. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com.

Het is nog steeds Sale-A-Bration en vanaf morgen kun je ook bijpassende producten bestellen:

Als je op de link klikt zie je de nederlandse lijst :01.01.20_COORDINATION_FLYER_OOP_Q1_NL.

Zelf heb ik de stansen van de Lieveheersbeestjes en De Special Day Dies voor die leuke diertjes gekocht: lekker makkelijk. Ik help jullie graag met je bestelling.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Ponsen, Sale-A-Bration, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s