Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: snel kaartje met de Stitched Rectangle Dies.

Stampin' Up!

Als er 1 set is die ik heel veel gebruik is het wel de Stitched Rectangles Dies:

Deze zijn zo gemakkelijk om te gebruiken, voor teksten, Dsp of cardstock. Het ziet er meteen zo mooi uit met dat stikrandje. Je krijgt 13 Dies voor € 42,00. Wil je ze ook zo graag hebben is nu de tijd om ze te kopen want als je voor € 18,00 bijvoorbeeld wat cardstock of Dsp meebesteld mag je al een gratis product uit de SAB folder uitzoeken.

Mijn kaartje is gewoon een basiskaart van 14,9cm bij 21 cm gescored op 10,5 cm en dan score ik hem ook op 5,25 cm. Je vouwt dan de kaart dubbel en de kleine flap vouw je dan terug. Op deze flap heb ik 2 rechthoeken geplakt; de eerste grotere mat in Blackberry Bliss ( net als de basiskaart), de daaropvolgende Die in het mooie Perennial Essence Dsp.

Met dezelfde maat Die heb ik ook een stuk Whisper White uitgestanst waar ik de bloem uit de bijpassende stempelset Floral Essence in Blackberry Bliss inkt heb gestempeld , ook de tekst komt hieruit. Met mijn Blackberry Bliss Stampin Blends heb ik wat Basic Pearls gekleurd en op het kaartje geplakt voor de nodige Bling Bling.

Super makkelijk, maar erg mooi kaartje geworden. Dit is de reden waarom ik zo gek ben op de producten van Stampin’ Up!: alles past zo mooi bij elkaar. Daar word ik zo blij van!

Ben je nu ook zo enthousiast geworden en wil je een bestelling plaatsen, mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s