Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: restjes kaart

Untitled design (21)Ik was bezig geweest met een project en daar hield ik stukken Cardstock van over waar ik niet zoveel mee kon. Dus heb ik stroken Bermuda Bay van 1/2″ gesneden met mijn Papertrimmer en schuin op een mat van Night Of Navy geplakt. Ik legde steeds een strook los ertussen om de juiste afstand te houden.

Daarna heb ik ze geknipt en bijgesneden met mijn mini hakkertje. Daar is deze perfect voor. Dit hakkertje kun je helaas niet kopen bij Stampin’Up! maar krijg je gratis als je instapt in mijn team en €129,00 betaald en voor € 175,00 aan producten uitzoekt voor je starterspakket. Je krijgt nu alleen tijdens Sale-A-Bration er nog het hakkertje bij en een sampler met Dsp en je mag ook nog een gratis stempelset naar keuze uitzoeken. Echt een superaanbieding. Als je bent ingestapt als Demo krijg je bij je volgende bestelling 20% korting, en besluit je dat dit toch niks voor jou is dan vervalt na 3 maanden jouw demoschap: geen addertjes onder het gras. Ik verwelkom jou graag in mijn team!

01.01.20_SAB_IDA_360_EN

Terug naar mijn kaart. De mat heb ik op een basiskaart van Whisper White geplakt. Toen heb ik de tekst uit de Well Said stempelset in Night of Navy inkt gestempeld op een reststukje Whisper. Dit heb ik uitgestanst met de mooie Stitched So Sweetly Dies uit de Minicatalogus. Ik heb deze gekocht als Bundel met de So Sentimental stempelset. Scheelt toch weer 10% en hier zitten mooie teksten bij.

Nu was er 1 kaart klaar maar ik had nog stroken over dus heb ik die gebruikt voor een tweede kaart.

Het enige verschil is dat ik dit wat vrouwelijker heb gemaakt door er bloemen bij te plakken met wat Rhinestones. De bloemen heb ik eerst gestempeld met de Thoughtful Blooms stempelset en daarna uitgeponst met de Small Bloom Punch. Beide zijn gratis artikelen uit de SAB folder die ik uit mocht kiezen omdat ik meer dan € 60,00 / € 120,00 had besteld. Wil je dit ook mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com en ik help je graag.

ontwerp zonder titel-2Nu is mijn setje klaar super leuk toch? Ga jij voor de stoere mannenkaart of toch voor de vrouwelijke versie?

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Paper Trimmer

€ 30,00

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s