Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Valentijnsdag tasje

Stampin' Up!

Vandaag laat ik jullie dit leuke tasje zien dat ik voor Valentijnsdag heb gemaakt. Heel eenvoudig met de All Dressed Up Dies. Ik heb het prachtige From My Heart Specialty Dsp gebruikt. Heel veel mooie Dessins ook met Foil glans erin. Dit Dsp is onderdeel van de From My Heart Suite.

Het tasje is gewoon een kwestie van uitstansen, vouwen en dichtplakken. Als handvaten heb ik gekozen voor het mooie Real Red Double-Stitched Satin Ribbon die ook bij de From My Heart Suite hoort.

Stampin' Up!

Het hartje wat ik als zakje heb gebruikt heb ik gemaakt door met 1 van de Heart Punch Pack ponsen een hartje uit het Dsp te ponsen: superleuk en makkelijk toch?

Het minikaartje heb ik bestempeld met het kleine hartje en tekst uit de Heartfelt stempelset die je samen met de twee hart ponsen als bundel kunt kopen : dus met 10% korting!

Erin zit lekker badzout met een leuke tekst : klaar is het cadeautje.

Wil jij een van de gebruikte producten bestellen klik dan hier onder op de foto en dan kom je in mijn webshop. Wil je liever dat ik de bestelling plaats mail mij dan op Madebyinepie@ gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s