Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop The Lovely Stampers

Stampin' Up!

Welkom bij de maandelijkse Facebook hop van ons team. Het thema is: de nieuwe minicatalogus. En dat was meteen het probleem want deze catalogus staat vol met mooie producten. Ik wist dat ik een Spinner card wilde maken maar met welke set? Ik heb er gewoon 3 gemaakt hihi. Het is ook zo’n leuk model kaartje, en als je weet hoe je het moet maken is het heel makkelijk. Ik wil er zeker ook nog 1 maken met de Honey Bee Bundel.

De basis is een standaard kaart van 14,9 cm bij 21 cm. Scoren op 10,5 cm en 5,25 cm.

Ik heb er ook een filmpje van gemaakt met een Tutorial die je kunt bekijken op mijn YouTube kanaal: Ine van den Eijnden.

Voor het eerste kaartje heb ik met de Clubhouse Bundel gewerkt, als golf liefhebbers was dit een Must Have set. In het filmpje laat ik je ook zien hoe je makkelijk een gespiegelde afbeelding maakt. Want ik wilde de golfer net met de club in zijn andere hand hebben.

Stampin' Up!

Het tweede kaartje heb ik met de Heartfelt bundel gemaakt. Het hartje wat ronddraait heb ik 2 keer geponst uit het mooie Dsp. Zo fijn dat dit kan, daar heeft Stampin’ Up! goed over nagedacht.

De kleine hartjes en het woordje Love komt uit de Well Written stansenset. Ik ben er een paar keer met de Fine-tip Glue pen overheen gegaan, dan glanst het zo mooi. De Banner heb ik gemaakt door de strook door een vierkante Stitched Die te halen en zo een mooie punt uit te stansen wat weer mooi bij de pijl paste.

Stampin' Up!

De derde kaart heb ik gemaakt met de Timeless Tropical Bundel. Ik vond het Dsp iets te druk dus heb ik de palmbomen erop geplakt: door de grotere vlakken groen wordt het toch wat rustiger. De kleine ananas op de banner komt uit de Tropical Oasis Trinkets. Superleuke kleine embelishments, met niet alleen een ananas, maar ook een gitaar, bladeren en bloemen.

Welke kaart vindt jij de mooiste? Vergeet niet om mijn filmpje te liken en abonnee te worden dan mis je geen enkel filmpje van mij meer. Als jij dit kaartje ook gaat maken zet dan een foto hier neer want ik ben reuze benieuwd naar jullie uitvoeringen.

Wil je een bestelling plaatsen dan help ik jou graag. En het is nog steeds Sale-A-Bration dus je mag nog steeds een gratis product uitzoeken als je bestelling € 60,00 of meer is. Dus als je een bundel koopt die ik vandaag gebruikt heb krijg je eerst 10% korting en als je dit bedrag aanvult met bv het Silicone Craft Sheet ( deze naam vergat ik steeds in het filmpje) en boven de € 60,00 uitkomt dan heb je ook nog een gratis product te pakken.

Veel plezier met hoppen,

Liefs Ine

Hier is de link van mijn filmpje:

 

Gebruikte Producten:

Clubhouse Bundle

€ 50,25

Stamparatus

€ 59,00

Paper Trimmer

€ 30,00

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s