Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Enjoy the Little things in life

Stampin' Up!

“Het zijn de kleine dingen die het doen….” wie kent dit liedje nog van Saskia en Serge. De tekst is echt heel goed. Inderdaad de kleine dingen in het leven zijn zo belangrijk: de zon die toch gaat schijnen, je zoon die een tentamen haalt, de lunch met een vriendin die je al heel lang niet hebt gezien en je pakt de draad weer op alsof het gisteren was, lekker lachen met je moeder van 91, blij zijn dat het filmpje toch gelukt is. Kleine dingen in de ogen van anderen maar ik word hier heel blij van.

Zoals ik ook nog steeds blij ben met het kopje thee wat Willem iedere ochtend voor mij zet. Zijn vader deed dat ook voor zijn moeder en nu doet hij dat voor mij. Ik slaap heel slecht dus ben soms niet zo vroeg op maar zelfs koude thee vind ik lekker: ik proef daar de liefde uit.

Het hoeven vaak geen grote cadeaus te zijn, gewoon kleine dingen doen al veel.

Stampin' Up!

Aanstaande vrijdag is het Valentijnsdag. Het mooiste vind ik dan een zelf gemaakt kaartje. Weten jullie dat ik die ook op bestelling kan maken? Met de set Heartfelt of de schattige Stokstaartjes/Bijtjes of Lieveheersbeestjes. Mail mij maar op madebyinepie wat er mogelijk is. Ik help jullie graag,

Liefs Ine

Ps zoals ik al hier op mijn blog al had geschreven heb ik het zakdoeken doosje in mijn favoriete kleur Bermuda Bay gemaakt met het mooie Noble Peacock Specialty Dsp. Op mijn filmpje van gisteren zie je dat ik er ook een standaard voor mijn basis producten van heb gemaakt. Hierin past mijn Paper snips, Tombow lijm,Bonefolder,pen en mijn Take Your Pick tool. Helemaal blij mee!

Gebruikte Producten:

Bone Folder

€ 8,50
Take Your Pick

€ 12,00
Paper Snips

€ 12,00

Categorieën:Doosjes, Quote, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s