Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Tulpen van mijn oudste zoon.

Untitled design (25)

Dank je wel Facebook hihi. Ik zag op mijn tijdlijn een post dat iemand met een O of een D in zijn naam mij een bosje bloemen moest geven. Ik natuurlijk onze Dennis erin getagd hihi en gisteren kreeg ik dan ook een prachtige bos Tulpen. “Het zijn de kleine dingen die het doen….

Stampin' Up!

Voor mijn makkelijke kaartje van vandaag heb ik dan ook de set Tijdloze Tulpen uit mijn la gehaald er hoort ook nog een pons bij maar die heb ik vandaag niet gebruikt. Heerlijk als het van dit herfstweer is om dan een Lente kaart te maken. Ik heb gekozen voor Poppy Parade en Granny Apple Green voor de kleuren. Ik heb eerst een stukje Very Vanilla cardstock van 8cm bij 10,8 cm gesneden. Waarom deze speciale maat? Omdat ik als basis voor deze kaart de Magnolia Lane kaarten en enveloppen wilde gebruiken. Ik heb daarna een stuk cardstock afgeplakt met een post-it note en heb een achtergrond gesponst met de beide kleuren inkt. Daarna met de de Stampin’Spritzer wat water druppels toegevoegd.

Daarna heb ik de tulpen gestempeld en de steeltjes en blaadjes. Omdat het een Photopolymer stempelset is kun je gemakkelijk zien waar je het moet stempelen. Ik heb nog wat waterdruppeltjes op de grote tulp gedaan en daar na met mijn Wink of Stella wat accenten aangebracht. Je kunt zo kleur oppakken en zo lijkt de bloem nog echter.

Stampin'' Up

Stampin' Up!

Ik wilde de tekst aan de binnenkant stempelen maar heb toch besloten om een kleine tekst aan de voorkant te doen. De tekst komt uit de stempelset en heb ik uitgestanst met de mooie Stitched So sweetly Dies. Zo kan ik de binnenkant aanpassen aan de gelegenheid: van harte gefeliciteerd of van harte beterschap. Ook de bijpassende envelop heb ik bestempeld met de 2 tulpen en de insert die erbij zit heb ik er ook ingeplakt.Mooi setje toch? En zo gemakkelijk om te maken.Wil je een bestelling plaatsen dan help ik jou graag. Mail mij maar op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

 

 

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s