Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Tulip Builder Punch

Stampin' Up!

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Tulip Builder Punch. Als je deze samen met de stempelset Tijdloze Tulpen koopt krijg je een bundelkorting van 10%. Ik heb een stuk Very Vanilla genomen van 9,8 cm bij 14,2cm deze heb ik door de Scripty 3D Embossingfolder gehaald. Daarna heb ik deze mat op een basiskaart van 14,9 cm bij 21cm ( score op 10,5 cm en vouw de kaart in het midden) geplakt in de kleur Higland Heather.

Stampim' Up!

Ik heb met de pons 9 tulpen geponst uit Very Vanilla cardstock. Eentje heb ik eerst gesponst met Highland Heather inkt en daarna  bestempeld met Versamark en bestrooid met Shimmer White Stampin’ Emboss powder. Dat geeft een heel mooi glitter effect. Ik had misschien ook de tulp uit Highland Heather cardstock kunnen ponsen maar vond dit een leuker effect. De 8 tulpen heb ik lichtjes aan de randjes gesponst met Highland Heather inkt ( komen ze beter uit) en toen verdeeld over de basis mat en opgeplakt met dimensionals.

20200211_144443_0000

Ik vind het heel mooi hoe subtiel de letters op de achtergrond zijn. De glitter tulp komt in het midden. De tekst Birthday Wishes heb ik gestanst uit Highland Heather cardstock met de Well Written dies. Een eenvoudig kaartje maar door de verschillende elementen toch erg apart en opvallend. Ga deze zeker nog een keer maken in andere kleuren. Of uit het mooie Pleased as Punch Dsp

Wil je ook aan de gang met de mooie Tulpen of meer weten over de bijpassende andere producten, mail mij dan en dan help ik jou graag met je bestelling: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Versamark Pad

€ 11,50

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s