Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaartenpakketje.

Stampin' Up!

Iedere maand krijgen wij van onze Teamleidster Helene den Breejen een kaarten pakketje opgestuurd. Deze keer had ze het mooie Pleased As Punch Dsp gebruikt. Ik had de leuke bloemen wat bij de small Bloom Punch past.

20200211_203825_0000Ik heb gekozen voor een fun Fold. De hoek score je aan 2 kanten en dan vouw je hem naar binnen. Als je de kaart opent gaat die hoek omhoog en daar heb ik de bloemen die ik uitgeponst had opgeplakt. Op het middenstuk heb ik gestempeld met Pineapple Punch inkt. Deze grote vlek stempel komt uit de Love What You Do. De Garden Green gestempeld takjes komen uit de stempelset Thoughtful Blooms die bij de pons hoort. Beide kun je nu nog gratis uitzoeken bij bestellingen van €60,00/ € 120,00. De pons gaat ook mee naar de nieuwe jaarcatalogus.

Voor de teksten heb ik de So Sentimental Stempelset gebruikt. Deze kun je in een bundel kopen met de Stitched So Sweetly Dies. Dan krijg je weer 10% korting.Ik heb het met Versamark gestempeld op een reststukje Vellum. Ik heb deze keer Copper embossing powder gebruikt en ze uitgestanst met de al eerder genoemde bijpassende Stitched Sweetly Dies uit de minicatalogus. Op de voorkant van de kaart heb ik een stuk van de achterkant van het Dsp gebruikt. Wel van een eigen vel want mijn gekregen stukje Dsp had ik al gebruikt voor de bloemen. Nog 2 extra bloemen erop: daar onder zitten de Dimensionals verstopt. Het Vellum label binnen in de kaart heb ik geplakt door liquid glue op de Silicone Craft mat te doen en met een sponsje de lijm op het vellum te doen.

20200211_203944_0000

Ik vind het een zonnig kaartje geworden en dat was wel nodig na gisteren: zon, hagel, wind en regen hebben we toen gehad. Willem heeft een collega over uit Dubai en die zei ook: jullie hebben 4 seizoenen op 1 dag Haha. Gelukkig was het vandaag beter weer!

Wil je een bestelling plaatsen help ik jou graag, mail me maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Versamark Pad

€ 11,50
Embossing Buddy

€ 7,50

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s