Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: druk met Valentijnsdag

Untitled design (31)

Vandaag was een super druk dagje: de Valentijn cadeautjes moesten af voor de vriendinnen en mijn gezin. En de Valentijnskaarten moesten voor 17.00 uur op de bus.

HEART FOIL TINS

Ik heb de schattige Heart Foil Tins gebruikt: Easy Peasy. Van te voren had ik al hartvormige zeepjes gekocht van Oriflame voor Mandy, Maartje en Bibi en hartvormige chocolaatjes van Merci voor de jongens. Onze Dennis is niet zo van de chocolaatjes dus die krijgt van die zure autodropjes.

HEART DOILIES

Op de deksels heb ik de Heart Doilies geplakt en daarboven op heb ik de Valentijn hartjes uit de Heartfelt stempelset met Dimensionals geplakt. Deze heb ik gestempeld op Whisper White met Real Red stempelinkt en daarna uitgeponst met de gewone hartpons uit de Heart Punch Pack. Deze ponsen kun je kopen samen met de stempelset en dan krijg je 10% bundel korting.

HEARTFELT BUNDLE (ENGLISH)

Super leuk toch en het ziet er zo gezellig uit:

Untitled design (30)

Morgen laat ik zien wat ik voor mijn vriendinnen heb gemaakt en hoe je heel eenvoudig een Valentijnskaartje maakt van de restjes.

Ik zelf wordt door Willem ontvoerd voor een dagje samen weg. Geen idee wat we gaan doen maar wordt vast super leuk. Iedereen een fijne Valentijn,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Heart Foil Tins

€ 11,00
Heart Doilies

€ 6,75

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s