Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Valentijnsdag 2020

Stampin' Up!

Vandaag weer een letterlijke Vrije Vrijdag: Willem had deze dag geblokt in onze agenda. Geen idee wat we gaan doen en waar, maar ik heb er zin in. Even Quality Time samen.

Gisteren moest ik dus hard aan het werk om alles af te krijgen, wat ik voor de kids heb gemaakt hebben jullie hier gisteren kunnen zien. Vandaag laat ik zien wat ik aan mijn vriendinnen heb gegeven. Dit doe ik al jaren, vaak was het de eerste keer dat ze iets voor Valentijnsdag kregen. Mijn overleden man en ik vierden al Valentine’s Day toen het hier amper bekend was, ik was toen 18 dus in 1980. Altijd een lief kaartje voor elkaar, en lekker uit eten. Toen we de kinderen kregen zorgde Pieter dat ze ook altijd een kaartje en iets kleins bijvoorbeeld dropjes voor mij hadden. Ik heb er een gewoonte van gemaakt om mijn vriendinnen of een kaartje of een klein cadeautje te geven, om hun te bedanken voor hun vriendschap. En andere lieve vrienden krijgen een kaartje: want echte post is zoveel leuker!

Stampin' Up!

Dankzij Stampin’ Up! is het ieder jaar niet moeilijk om iets te maken. Dit jaar werd het de zakdoeken houder en wel met de schattige Bijtjes en het mooie Golden Honey Specialty Dsp wat je nu gratis kunt krijgen tijdens Sale a Bration als je een bestelling doet van €60,00.  Ik vind ze erg mooi geworden en denk wel dat de dames er ook blij mee zijn. Even nog in een cellofaan zakje gedaan en een hartje erop geplakt. Ziet er toch hartsikke leuk uit. 1 Vriendin is helemaal weg van het varkentje uit de This little Piggy set dus die heb ik speciaal voor haar gemaakt. De paraplu is ook een pons: Umbrella Builder Punch.

Untitled design (35)

Omdat ik deze houders ging maken hield ik cardstock over en daarvan heb ik de Valentijn kaarten voor de vrienden gemaakt: Easy Peasy.

Untitled design (34)

Gewoon een stukje From My Heart Specialty Dsp snijden, en die op de basiskaart plakken. Een Heart Doilie erop plakken en een hartje die ik gestempeld heb met Real Red inkt op een stukje Whisper White en daarna uitgeponst heb met een pons van de Heart Punch Pack ( net als gisteren voor op de Heart Foil Tins) Voor de binnenkant heb ik de ander pons gebruikt met dat scallop randje. Gewoon uit Whisper White en daarop kon ik de tekst schrijven. Super makkelijk dus, lekker om mijn restjes weg te werken en ik weet zeker dat onze vrienden er blij mee zijn.

De From My heart Suite is echt niet alleen voor Valentijnsdag hoor, deze kun je het hele jaar door gebruiken, wat ik ook zeker zal doen. Wil je een bestelling plaatsen dan kun je mij mailen op madebyinepie@ gmail.com ik help jou graag,

Liefs Ine

 Gebruikte Producten: 

Heart Doilies

€ 6,75
Honey Bee Bundle

€ 49,50

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s