Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: The Day After.

Wat een geweldige Valentijnsdag was het gisteren: het begon al met een heerlijk ontbijt op bed en daarna kreeg ik deze mooie zelfgemaakte kaart van Willem:

Vooral dat Madebywillempie: ik kwam niet meer bij van het lachen. Daarna langs mijn vriendinnen om hun cadeautjes te brengen: waren er 4 niet thuis.

Gelukkig geen 1 weggewaaid of weg gehaald en waren ze er allemaal heel blij mee.

Toen gingen we op weg: eerst had ik geen idee. Maar halverwege viel het kwartje: we gingen naar Leiden: mijn lievelings stad. En wat een geweldig weer hadden wij: super mooi. Pieter stuurde zijn zonnetje!

Heerlijk gelunched, gewandeld en geshopt. Daarna naar Gouda gereden en heerlijk gegeten. Onderweg naar huis gezien dat Dennis scoorde en thuis de wedstrijd afgekeken. Nog even een stuk van de voice gezien maar op tijd naar bed gegaan want ik voelde s’ochtends al dat er een verkoudheid aan te komen zat. In Leiden meteen een drogist binnengelopen:

Volgende week zaterdag vertrek ik met mijn 4 kinderen naar Barcelona dus dan moet ik beter zijn!

Hieronder vindt je het weekoverzicht:

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

3 antwoorden

  1. HALLO LIEVERD FIJN OM TE LEZEN DAT JE VERWEND BEN GEWORDEN VOORAL DOOR WILLEM. ZIJN MOOIE KAART EN DAN NAAR DIVERSE PLAATSEN GEREDEN EN LEKKER GEGETEN. DUS DIE DAG KAN NOOIT MEER STUK EN HEBBEN JULLIE FIJN SAMEN DIE DAG DOORGEBRACHT EN DE ZON VOLOP HEEFT GESCHENEN. JULLIE ZULLEN HET BEIDEN WEL
    DIK VERDIEND HEBBEN. VANMORGEN WILLEMIJN AAN DE TELF GEHAD DIE VROEG OF ZE KUNNEN KOMEN EN BLIJVEN ETEN. MAMA GAUW SEMOOR VAN KIP MET TAHOE EN STOOF GEKOOKT. TERWIJL IK DE AFWAS WOU DOEN KWAM IK NET TOT DE ONTDEKKING DAT IK GEEN WARM WATER UIT DE KRAAN KREEG DUS GA NU DADELIJK BELLEN ZODAT ZE DIT ALSNOG IN ORDE KUNNEN MAKEN. JULLIE IN ELK GEVAL NOG EEN FIJN WEEKEND. L&G DIKKE KUS: MAMA/OMA

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een leuk vooruitzicht heb je! Beterschap!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s