Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Sunday, the Day i planned a lot but actualy i do nothing.

Stampin' Up!

Vandaag is het echt weer om in je bed te blijven. Aangezien ik grieperig ben is dit ook geen straf. Even toegeven want zaterdag vertrek ik naar Barcelona en wil ik beter zijn en genieten van quality time met mijn kids

Dus heerlijk in bed series kijken, lezen, slapen, lekker niks moet. Mijn to-do lijstje heb ik aan de kant gegooid dat komt van de week wel weer.

Vandaag laat ik jullie de kaartjes zien welke ik voor Mandy en Bibi heb gemaakt in opdracht van hun Geliefden. Zo leuk om te doen. Dit model,een tunnel card, heb ik gezien bij Sam Calcott van Mixed Up Craft. Zo leuk om te maken: ik hou van kaarten waar beweging in zit. Voor Bibi heb ik gekozen voor de Little Ladybug:

Gert wilde een kaart voor Mandy met veel hartjes, dat werd dus deze met de set Heartfelt:

Super Cute toch?

Als jullie het leuk vinden kan ik hier een filmpje van maken. Tenminste als ik beter ben want ik heb nu nul energie.

Dit zijn de weersverwachtingen voor volgende week dus we staan er goed voor! Fijne zondag allemaal,

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Quote

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s