Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: iedere dag een beetje beter.

Helaas ben ik nog steeds niet opgeknapt. Het begon op Valentijnsdag maar toen hoopte ik nog dat het niet zou doorzetten. Helaas pindakaas, dus geen knutselplezier voor mij maar bed rust. Vanochtend dacht ik dat het wat beter ging maar nadat ik de wasmachine had leeggehaald en de was opgehangen was al mijn energie al weer op. Door het hoesten heb ik nu ook last van mijn rug. Dus baal als een stekker. Hopelijk morgen wel een kaartje om te plaatsen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s