Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: snel restjes kaartje

Vandaag even beneden geweest, en mijn tafel lag er nog net zo bij als van voordat ik ziek werd. Vrijdag ontvoerd dus niks op kunnen ruimen, zaterdag was ik al ziek maar had nog een afspraak staan en daarna stortte ik in.

Ontwerp zonder titel (20)

Omdat ik al 5 dagen niet heb kunnen knutselen jeukten mijn handen en heb ik met wat spullen die nog op tafel lagen, dit snelle kaartje gemaakt. Het papier had ik nog over van de Valentijnsdag doosjes dus 2 stroken op elkaar geplakt en op een basiskaart van So Saffron Cardstock geplakt. Ik heb altijd een stapel basiskaarten klaar liggen, dus dat was makkelijk. De Bijenkorf had ik ook al klaar liggen en een Bij dus het enige wat ik hoefde te doen was de honingraat uit te stansen in goud foil en basic black Cardstock. Daar had ik ook nog restjes van liggen. De tekst op een rest stuk Whisper White gestempeld en uitgeponst met de Story Label Pons. Maar die vond ik toch iets te groot want dan zag je niks meer van de honingraat. Dus even bijgesneden met mijn minihakkertje.

01.01.20_SAB_IDA_360_EN

Deze krijg je als je tijdens Sale-A-Bration instapt in mijn team. Samen met een Dsp sampler en een gratis uit te zoeken stempelset naar keuze. Je betaald € 129,00 en mag voor €175,00 aan producten uitzoeken. Je doet dat naar eigen keuze maar ik help jou graag bij het samenstellen van jouw starters pakket. Wil je meer over deze geweldige actie weten mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Ontwerp zonder titel (21)

Terug naar mijn kaartje:de gouden losse stukjes uit de honingraat heb ik op wat plaatsen geplakt met liquid glue. De Bijenkorf en de tekst heb ik met dimensionals opgeplakt. En toen was mijn makkelijke restjes kaart af: ik vind hem super geworden en jullie?

Nu gauw mijn bedje weer in en hopelijk morgen weer een beetje beter!

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s