Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: minidoosje met tulpen

Op de valreep toch nog een blog. Voor het eerst zit ik vanavond beneden. Ik had voor mijn vriendin een wonderpotje van Oriflame gekocht en maakte er snel deze leuke verpakking om.

Met een reststukje Rich Razzleberry maakte ik een klein doosje en die versierde ik met Tulpen die ik met Rich Razzleberry inkt gestempeld had op Blushing Bride Cardstock. Met de bijpassende pons de tulpen geponst en opgeplakt. De kleine tulpen heb ik uitgeknipt met mijn Paper Snips. Op het spateltje heb ik een blad en een tulp met een Gluedot geplakt. De tekst komt uit de Puur Natuur stempelset. Deze heb ik uitgeknipt en geplakt op een label die ik met de Clasic Label pons uit Whisper White Cardstock heb geponst. Super leuk cadeautje zo toch?

 

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

 

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s